Min resa, min historia


Jag, Jessica Friberg, är skaparen bakom Kelperna. 
 
Under många år såg jag den knappt. Naturen. I ett hetsigt affärsliv som chef i olika stora företag, for jag genom den som en tunnel. Årstidernas magiska växlingar var suddiga företeelser som passerade obemärkt. Men inom mig fanns en växande kraft som ville ut. En stark livshändelse var början till förändringen, och där, i en skogsdunge utmed en trädallé vars lövverk skapade ett skyddande tak mot den starka solen, såg jag dem för första gången. Kelperna. 
 
När jag skapade Kelperna och hela konceptet så förstod jag att kraften äntligen hade hittat sitt ljus. Med en outsinlig fascination för vad som omger oss, och för den energi naturen förser oss med, har jag bestämt mig för att ge min tid och kraft åt den natur som gett mig livet. Min envishet, passion och målmedvetenhet är mina styrkor som för mig framåt. 
 
Mitt bidrag på jorden blir att se till att kommande generationer kan uppleva sagor, musik och lek som ger dem en sund och livsviktig syn på naturen, på livet och på sig själva. 
 
”Jag har funnit min gåva, min själens nova
Vi alla har en sådan var
Se på dig själv och svaret är dig givet
Din gåva, din kraft, din uppgift i livet” 

 
Prata om livet och upplev naturen med alla sinnen – tillsammans
  
Jag bor idag med naturen nära, tillsammans med mina två barn och min sambo. Det händer att vi går ut tidigt och ser naturen vakna, eller att vi somnar med himlen som tak. De är de bästa dagarna. 

/Jessica

 

 

 

JESSICA FRIBERG
jessica@ragnfaulk.se 
070-265 29 22